LED verlichting sportparken Lansingerland – Aanbestedingsnieuws

LED verlichting sportparken Lansingerland

Foto: Gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland is voornemens de sportveldverlichting van de drie sportparken in de gemeente van LED verlichting te voorzien. Op de
sportvelden is op dit moment conventionele verlichting aanwezig. Lansingerland wil conventionele verlichting in zijn geheel verduurzamen voor LED verlichting. De gemeente wil het onderhoud aan de verlichting aanbesteden voor een periode van 10 jaar.

Naast dat ervoor wordt gezorgd dat de gemeente een stap zet richting een energie neutralere samenleving, zorgt een verduurzaming van de sportveldverlichting ook voor een lagere energierekening. Hierdoor worden de jaarlijkse lasten voor de
sportverenigingen beter te dragen.

Het gaat hierbij om de sportvelden:

  • 1. Sportpark Het Hoge Land te Berkel en Rodenrijs: ca. 81 masten met ca. 174 armaturen.
  • 2. Sportpark De Sporthoek te Bergschenhoek: ca. 49 masten met ca. 64 armaturen.
  • 3. Sportpark Merenveld te Bleiswijk: ca. 30 masten met ca. 64 armaturen.

De overeenkomst voor “vervanging” treedt in werking binnen 8 weken na de opdrachtverstrekking en de uitvoeringsduur betreft 44 werkdagen.
De overeenkomst voor “onderhoud en beheer” van 10 jaar treedt in werking na oplevering van het vervangingswerk, voor een periode van 2 jaar, met de optie om de overeenkomst onder gelijkblijvende voorwaarden te verlengen. De verlenging betreft vier maal een periode van maximaal vierentwintig maanden.

Velden die reeds zijn uitgerust met LED verlichting en velden die niet in eigendom zijn van de gemeente, vallen buiten de scope van de opdracht. Clubs met velden die niet in eigendom zijn van de gemeente, nemen aansluiten bij deze aanbesteding wel in overweging.

Bron: Tenderned 22 november 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/181216

1 thought on “LED verlichting sportparken Lansingerland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *