Zomertijd: herhaling Webinar reële tarieven jeugdzorg – Aanbestedingsnieuws

Zomertijd: herhaling Webinar reële tarieven jeugdzorg

De hele serie van de Bold en de Beautiful is al meer dan eens herhaald. Bij gebrek aan sport deze zomer is de Tour de France en het EK van 1988 van vorig jaar nog maar eens herhaald. Avrotros herhaalde gisteren het 50-jarig jubileum van Topop. Morgen komt Zeg eens AAA weer op tv. En u kunt nu ook terugblikken op het webinar Sociaal Domein bij Pianoo.

Dat is het infameuze “Hoe voorkom je discussies” webinar waar we het al eens over hadden. Niet in het leven of bij de afwas maar helaas alleen voor reële tarieven bij inkoop in het sociale domein. De twee gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem verloren die strijd en discussiëerden tot aan het Gerechtshof over de inkoop van jeugdzorg.

Wat staat er dan in de tv-gids bij de herhaling van deze aflevering?

Nienke Keus en Sanne Groenwold van Croon advocaten een aantal spelregels op basis van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Daarnaast staan zij stil bij praktische uitvoering van een kostprijsonderzoek.

Aanbestedingsnieuws doet er niet aan mee. Onze content is gewoon gloedjenieuw. Maar de oude content kunt u zelf nog wel terugbladeren.

Kijk het wel echt even terug mensen. Belangrijk!

Zie ook:

https://www.herhalingen.nl/

© quickmeme.com 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *