WSP Parkstad besteedt beheer ICT-omgeving uit aan Advantive – Aanbestedingsnieuws

WSP Parkstad besteedt beheer ICT-omgeving uit aan Advantive

De Europese aanbesteding ‘Beheer ICT-omgeving’ van WSP Parkstad is onlangs gegund aan Advantive. Met deze gunning kiest WSP Parkstad ervoor om het beheer en support van de Microsoft 365 omgeving inclusief de ICT-infrastructuur aan Advantive uit te besteden.

Bij het plaatsen van medewerkers en faciliteren van de begeleiding speelt een goede ICT-omgeving een grote rol voor WSP Parkstad. Het doel van deze aanbesteding is om samen met de nieuwe ICT-dienstverlener een digitale, toekomstgerichte en veilige ICT-omgeving van hoogwaardige kwaliteit en met maximale flexibiliteit voor zowel de organisatie als medewerkers en externe partners te realiseren.

Advantive begeleidt WSP Parkstad in de transitie-, migratie- en in de beheerfase. Advantive biedt de medewerkers van WSP Parkstad de gewenste ondersteuning om zich volledig te kunnen focussen op hun kerntaken. Advantive is dé Microsoft managed services partner van Zuid-Nederland.

Het Weertse Advantive is in 2006 ontstaan vanuit de klantvraag naar goede en innovatieve SharePoint oplossingen. De naam Advantive is een samenvoeging van ‘Advantage’ en ‘Innovative’. Advantive zet vanaf 2006 haar relaties op voorsprong door het realiseren van innovatieve en duurzame ICT-oplossingen.

Iedere arbeidsmarktregio heeft een eigen Werkgevers Service Punt (WSP), zo ook de regio Parkstad. Bij een WSP kunnen werkgevers zich melden voor het invullen van hun personeelsbehoefte of met vragen over bijvoorbeeld inclusief ondernemen of social return.

WSP Parkstad bemiddelt ongeveer 2900 medewerkers vanuit de Wet Sociale werkvoorziening (Sw) naar passend werk. Daarnaast ondersteunen WSP Parkstad de gemeenten Beekdaelen (voormalig Nuth en Onderbanken), Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal bij het naar werk begeleiden van uitkeringsgerechtigden die vallen onder de Participatiewet.

Bron: Wsp Parkstad

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *