WinTU/er Wonderland 2022: Gift Shop en Kerstmarkt – Technische Universiteit Eindhoven – Aanbestedingsnieuws

WinTU/er Wonderland 2022: Gift Shop en Kerstmarkt – Technische Universiteit Eindhoven

Foto: pixabay.com

Het TU/e kerstgeschenk en de TU/e Kerstmarkt zijn voor de TU/e Community aan elkaar gekoppeld. Deze onderdelen vormen gezamenlijk één TU/e evenement met één uitstraling onder de naam ‘WinTU/er Wonderland’.
Het WinTU/er Wonderland bestaat uit vijf onderdelen:
A. Fysieke cadeaubon met unieke code voor medewerkers die is in te wisselen voor onderdeel B óf C
B. Online Gift Shop met cadeaubonnen €50,- voor medewerkers
C. Fysieke Gift Shop met cadeaus tot €50,- voor medewerkers
D. Opbouw/afbouw en organisatie Kerstmarkt en Fysieke Gift Shop
E. Kerstmarkt voor medewerkers én studenten

De eerste 4 onderdelen (A t/m D) worden uitgevraagd binnen deze tender. Voor het laatste hoofdelement worden voorstellen  gewaardeerd, maar niet meegewogen in de gunning. In overleg zijn voor E, na de tender periode en voor zover het budget dit toelaat, extra afspraken te maken. Onderdeel E ‘Kerstmarkt’ wordt georganiseerd voor de gehele TU/e community, dus medewerkers en studenten. De cadeaubon (te gebruiken in ofwel de Fysieke Gift Shop ofwel de Online Gift Shop) wordt
alleen verstrekt aan de medewerkers.

Het WinTU/er Wonderland bevindt zich binnen, in gebouw Atlas, op de begane grond aan de zuidzijde (de noordzijde is bezet vanwege een expositie van Studium Generale). Deze hal bevind zich precies tussen de twee kantines van cateraar Appél in. Op de eerste verdieping bevindt zich bovendien De University Club van cateraar Vermaat Group. Hiervandaan is zicht op de Kerstmarkt. De kantines en dus cateraars worden betrokken bij de Kerstmarkt voor het aanbod aan eten en drinken.

Gebouw Atlas is dagelijks publiek toegankelijk. Er zijn 5.500 medewerkers (on payroll en off payroll) en 13.000 studenten. De TU/e is een dynamische werkomgeving van medewerkers en studenten, waarbij veel deeltijdfuncties en veel reisbewegingen worden gemaakt zowel door de academische als ondersteunende staf. Daarom wordt ervoor gekozen niet met blokken per
dienst/faculteit te werken, maar een openingstijd van twee weken met iedere dag een mogelijkheid om persoonlijk cadeaus op te halen.

De TU/e is op zoek naar een opdrachtnemer die opdrachtgever die de organisatie voor WinTU/er Wonderland (onderdeel A t/m D) samen met opdrachtgever kan opzetten en organiseren tot het hoogtepunt van het jaar. Derhalve is de TU/e gestart met deze aanbesteding voor het selecteren en contracteren van de meest geschikte opdrachtnemer. Op 24 mei 2022 van 09.30 – 10.30 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats. U wordt verzocht u te melden bij de receptie van gebouw Atlas, waarna er gestart wordt met een informatiebijeenkomst. Aansluitend is er mogelijkheid tot bezoek aan de hal van gebouw Atlas.
Potentiële inschrijvers die van deze gelegenheid gebruik willen maken worden verzocht dit uiterlijk <-> via e-mail te melden (adres is vermeld in de leidraad). Hierbij dient aangegeven te worden met hoeveel personen u aanwezig bent. (max twee personen per potentiële inschrijver).

NDR: Wat de aanbesteder bedoelt met uiterlijk <-> is ons niet bekend, waarschijnlijk een vergeten in te vullen invulveld. Lastig, want in de planningstabel ontbreekt deze datum ook. 

TU/e wijst u erop dat vragen naar aanleiding van de informatiebijeenkomst via de vraag & antwoordmodule van Mercell Source-to-Contract gesteld moeten worden.

Er zal een overeenkomst worden afgesloten voor één jaar. Na dit jaar heeft de TU/e het eenzijdige recht de overeenkomst voor een periode van tweemaal één jaar te verlengen. De Europese aanbesteding geschiedt volgens een openbare procedure. De opdrachtgever is vast van plan een opdracht te gunnen aan de inschrijver met de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned donderdag 12 mei 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/261135

Foto: pixabay.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *