Warme dranken voorziening Landstede Groep – Aanbestedingsnieuws

Warme dranken voorziening Landstede Groep

Foto: pixabay.com

Landstede Groep biedt onderwijs voor jong en oud, en wil actief een brug slaan tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving, met waarde(n)vol leren, leven en werken. Landstede Groep biedt zeer uiteenlopende opleidingen voor middelbaar beroepsopleidingen en voortgezet onderwijs. De opleidingen worden gegeven op 44 locaties in de provincie Overijssel, Gelderland en Flevoland. Landstede Groep zoekt een partner voor warme dranken voorzieningen. De opdracht omvat: Het op huurbasis verstrekken van warme dranken automaten, de levering van ingrediënten, de levering van de benodigde losse verstrekkingen en de uitvoering van het preventief en correctief technisch service onderhoud, voor alle locaties
van Landstede. Dit ten behoeve van de warme drankvoorziening voor medewerkers en studenten van opdrachtgever.
Onafhankelijk van het zetsysteem betreft dit voor de medewerkers een gratis verstrekking, voor studenten is dit een betaalde voorziening. De warme dranken automaten dienen fysiek en digitaal gekoppeld te worden met het identificatie- en betaalsysteem van Landstede. In de huidige situatie bestaat het assortiment uit:
▪ Koffie (zwart, suiker, melk, suiker en melk);
▪ Espresso (zwart, suiker, melk, suiker en melk);
▪ Cappuccino (regulier /met suiker);
▪ Latte en latte macchiato
▪ Wiener melange
▪ Chocolademelk;
▪ Cafe choco;
▪ Heet water

Nabij de drankenvoorziening worden de losse verstrekkingen, zoals thee, cafeïnevrije koffie, suiker, melk, zoetjes en roerstaafjes verzorgd. Het aanvullen en dagelijks onderhoud (schoonmaak) wordt uitgevoerd door medewerkers van de opdrachtgever, t.w. conciërges en/of cateringmadewerkers. Landstede streeft een uniform koffieautomaten ”park” aan.
Incidenteel, afhankelijk van o.a. de situering van de automaten en afname kunnen, lopende de overeenkomst, andere koffieautomaten worden toegevoegd of ingeruild of weggehaald. Het gewenste assortiment bestaat uit:
▪ Koffie (zwart, suiker, melk, suiker en melk);
▪ Espresso (zwart, suiker, melk, suiker en melk);
▪ Cappuccino (regulier /met suiker);
▪ Latte en latte macchiato
▪ Wiener melange
▪ Chocolademelk;
▪ Cafe choco;
▪ Heet water
▪ Gekoeld water (wel onderdeel van de automaat, niet geïntegreerd) daar waar voldoende ruimte is bij de automaat.

Losse verstrekkingen
Nabij de drankenvoorziening worden de losse verstrekkingen, zoals (minimaal 6 smaken) thee, cafeïnevrije koffie, suiker, melk, zoetjes en roerstaafjes verzorgd.
Dit is inclusief
– Theezakjesdispenser
– Uniforme houder voor losse verstrekkingen

Buiten de scope van de opdracht vallen:
De koffiebekers, de vending automaten ten behoeve van snoep en frisdranken, de koffie- en theevoorzieningen via banqueting en restaurants en water(leiding)koelers.

Landstede Groep gaat gunnen op waarde. Landstede Groep wenst een overeenkomst aan te gaan met de inschrijver die de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft gedaan. Landstede zet ten behoeve van haar studenten en medewerkers een opdracht voor warme dranken in de markt tegen een vastgesteld budget (plafondbedrag) á €300.000,- per jaar exclusief BTW. De contractduur bedraagt vier jaar en kan drie keer met één jaar worden verlengd.

Bron: Tenderned woensdag 4 mei 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/260521

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *