Vooraankondiging duurzaam deelvervoer Noord-Limburg – Aanbestedingsnieuws

Vooraankondiging duurzaam deelvervoer Noord-Limburg

Foto: 3xPstudio

De gemeente Venlo kondigt namens de 8 gemeenten in Noord-Limburg (RMO Noord-Limburg/ Trendsportal) een Europese aanbesteding aan voor het verduurzamen van zakelijke kilometers van haar medewerkers. De uitvraag betreft een pakket aan diensten waaronder: openbaar vervoer mogelijkheden, elektrische deelauto’s en – fietsen plus de laadinfra, de applicaties om dit alles te bedienen, service en onderhoud. Kortom een compleet pakket wat ook wel Mobility as a Service wordt genoemd.

Sinds november 2018 zijn de 8 gemeenten onder de naam Mobie al ervaring hiermee aan het opdoen, met als uiteindelijk doel: verduurzamen van alle vervoersbewegingen in Noord-Limburg door elektrisch deelvervoer voor iedereen toegankelijk te maken.

Vanwege de uitdaging en de complexiteit van de opdracht wordt er op 19 maart een netwerkbijeenkomst georganiseerd in Villa Flora te Venlo. Hierbij wordt de opdracht toegelicht en is er de gelegenheid voor marktpartijen om onderling te netwerken en eventuele consortiums te vormen.

Daarnaast vindt er op 25 en 26 maart een schouw plaats bij de 8 gemeenten om zo naast de uitgebreide documentatie (die later openbaar wordt gemaakt) specifieke informatie over parkeerplekken en laadinfrastructuur te verkrijgen.

De verwachte publicatie van de Europese aanbesteding zelf is gepland woensdag 11 maart 2020.

Bron: Tenderned 18 februari 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/187892

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *