Vier offertes voor busvervoer in de streek IJssel-Vecht – Aanbestedingsnieuws

Vier offertes voor busvervoer in de streek IJssel-Vecht

Foto: Pixabay.com

De provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel hebben vier inschrijvingen ontvangen op de Europese aanbesteding voor het verzorgen van het busvervoer in de streek IJssel-Vecht. Dit gebied bestaat uit delen van alle drie de provincies (West-Overijssel, grote delen van Flevoland en de Veluwe in Gelderland). De vervoerbedrijven die een aanbod hebben gedaan zijn Arriva, Connexxion, EBS en Keolis.

Momenteel zijn er zeven verschillende gebieden voor het openbaar vervoer in Oost-Nederland. Dit worden er drie. IJssel-Vecht is de eerste van de drie gezamenlijke concessies van de provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland. De drie provincies zijn de aanbesteding van het busvervoer in de streek IJssel-Vecht in februari 2019 gestart. De vervoerbedrijven Connexxion (Flevoland en West-Overijssel), Syntus (Midden-Overijssel en Veluwe) en Arriva (Lelystad) verzorgen op dit moment het busvervoer in die delen van de drie provincies die straks één concessiegebied gaan vormen.

Op 24 september wordt de winnaar bekend gemaakt en in bijgaand Youtube filmpje dankt  CEO Frank Janssen va Keolis zijn mensen die hebben meegewerkt aan het tot stand komen van de offerte. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=sz5BDB5ZclM[/embedyt]

Bron: Overijssel.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *