Versteviging breedplaatvloeren en aanpassingen vliegbasis Volkel – Aanbestedingsnieuws

Versteviging breedplaatvloeren en aanpassingen vliegbasis Volkel

Deel vliegbasis Volkel
Foto: Google maps

In verband met een gewijzigde gebruikerswens moeten de Squadrongebouwen op Vliegbasis Volkel intern worden verbouwd. Onderdeel van deze projecten is de verbouwing van gebouw 1060. De verbouwing betreft zowel bouwkundige werkzaamheden (functionele aanpassingen, elektrotechnische en werktuigkundige werkzaamheden) als het aanbrengen van een versterking ten behoeve van de bestaande constructie. De versterkingen van de verdiepingsvloeren, door middel van het plaatsen van nieuwe staalframes, moeten worden aangebracht om de constructieve veiligheid van de toegepaste breedplaatvloeren ook in de toekomst te kunnen garanderen. Het kantoorgedeelte van gebouw 1060 heeft een Bruto vloeroppervlak van 2911 m2.

Ondernemingen kunnen zich aanmelden voor een siteview van de locatie door uiterlijk 8 november 2019 12:00 een bericht te sturen via het dashboard van de aanbesteding op TenderNed. In het bericht dient de bedrijfsnaam te worden vermeld en de namen van de personen die het bezoek aan de locatie namens de onderneming zullen bijwonen. Per onderneming mogen maximaal twee personen deelnemen aan het bezoek. Deze personen dienen zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. De aangemelde namen dienen conform het legitimatiebewijs te zijn.
Een rijbewijs wordt niet aanvaard als een geldig legitimatiebewijs. Het is niet toegestaan om tijdens het bezoek van de locatie foto’s en filmpjes te
maken. Het meenemen van mobiele telefoons, tablets, laptops en/of camera’s is daarom niet toegestaan.
Het locatiebezoek vindt plaats op 12 november 2019 om 10:00 op de vliegbasis Volkel te Volkel. Tijdens het locatiebezoek wordt ook een aanwijzing gegeven. De huidige situatie van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties staat niet op tekening. Deze installaties worden ter plaatse getoond. Het wordt dringend aangeraden om bij dit bezoek aanwezig te zijn.

Bron Tenderned 5 november 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/179527

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *