Verplaatsbare schoollokalen in Lelystad – Aanbestedingsnieuws

Verplaatsbare schoollokalen in Lelystad

Foto: Starcabin.nl

Gemeente Lelystad zal in de komende 8 jaar een aantal scholen gaan renoveren of vervangen door nieuwbouw. Daarvoor kan het nodig zijn om tijdens het bouwproces op een locatie schoollokalen toe te voegen. Omdat dit proces over meerdere locaties en jaren zal worden uitgezet, wil de gemeente Lelystad de beschikking krijgen over schoollokalen, die verplaatsbaar zijn, voldoen aan de normen voor het label Frisse scholen klasse B en aan het eind van de 8 jaar samengevoegd kunnen worden tot 1 school die voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit, ENG, Frisse scholen klasse B en bij voorkeur circulair gebouwd en ontworpen.

De uitvraag omvat om te beginnen twee locaties waarvan één met vier lokalen en de andere met twee lokalen van 50m2, beide dienen te beschikken over een sanitaire ruimte. Beide locaties zullen na de zomervakantie 2020 in gebruik moeten worden genomen en voor 2 jaar op de locaties staan. Daarna is verplaatsing naar andere locaties voorzien. Deze werkzaamheden dienen te gebeuren door en onder de garantie van de aannemer. Na het verplaatsen dient de combinatie weer als volledig in gebruik genomen te kunnen worden.

Onderdeel van deze aanbesteding is tevens een eventuele uitbreiding van het aantal combinaties of het samenvoegen met een toevoeging van extra lokalen.

 

Lokaalomvang ca. 50m² per lokaal (bij voorkeur ca.7m x 7m);
Entreeruimte incl. garderobevoorziening en warmtegordijn;
Volwaardige sanitaire ruimte;
Gietvloer met opstaande rand;
Wandtegelwerk tot plafond;
Zwevende toiletpotten incl. wc-bril en inbouwreservoir;
Wastafel incl. drukkraan;
Elk lokaal voorzien van een kitchenette;
Bij de vier lokalen variant een inpandige berging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *