Verbouwing Johannes Fontanus College gegund aan Kreeft – Aanbestedingsnieuws

Verbouwing Johannes Fontanus College gegund aan Kreeft

Foto: Bouwbedrijf Kreeft Ede

Vorige week is de overeenkomst getekend voor de grootschalige renovatie en verbouw van het Johannes Fontanus College te Barneveld. Zie  ook: Renovatie/verbouw Johannes Fontanus College Barneveld Bouwbedrijf Kreeft is zeer verheugd met deze opdracht welke uit een aanbesteding met 5 aannemers is gegund.

De komende 15 maanden zal voornamelijk het ‘hart’ van het gebouw dat stamt uit 1984, worden gerenoveerd en verbouwd. Tegen de bestaande zuidoostgevel wordt over 3 bouwlagen een zogenaamde ‘boulevard’ aangelegd en de bestaande gymzalen worden volledig gesloopt en vervangen door 2 grotere en moderne gymzalen. Verder wordt de hoofdentree aangepast, wordt de dakbedekking op het dak van het 1984-deel vervangen en voorzien van hoogwaardige isolatie en worden diverse bestaande gevels opgewaardeerd. Inpandig wordt in verschillende fases de inrichting, installatie en afwerking van de school aangepast.

Bouwbedrijf Kreeft is gestart in 1896 met het metselen van waterputten en in de loop van de tijd uitgegroeid tot een allround bouwkundig aannemer. Dat is in een notendop de historie van het familiebedrijf. Één ding is in al die jaren onveranderd, de klantgerichte aanpak met een voortdurende drang naar verbetering (innovatie). Na de vier generaties Kreeft, die aaneensluitend tussen 1896 en 2015 aan het roer hebben gestaan, is het bedrijf vanaf 2016 in handen van Dirk Jan van den Brink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *