Veerdienst gemeente Tiel aanbesteed – Aanbestedingsnieuws

Veerdienst gemeente Tiel aanbesteed

De gemeente Tiel heeft een aanbesteding geplaatst voor een 10 jaar lopende overeenkomst met een partij voor de exploitatie van een pontje.

De gemeente exploiteert en onderhoudt een veerpont over de Waal tussen Tiel en Wamel. Deze veerpont, is het onderwerp van de aanbesteding, het wordt ingezet voor het overzetten van voetgangers en fietsers.

De opdracht omvat de exploitatie van de veerdienst over de Waal tussen Tiel en Wamel voor een initiële contractperiode van 10 jaar en met een optionele verlenging van eenmaal 10 jaar. Daarnaast is de huidige veerpont van de gemeente Tiel, bouwjaar 2015, in de aanbesteding opgenomen met als doel het sluiten van een koopovereenkomst. Tiel wil wel een 1ste recht van terugkoop (voorkeursrecht).

Nou was het pontje een week of twee geleden uit de vaart gehaald in verband met een lekkage. Door het uit de vaart halen kwamen een hoop scholieren te laat op school, was er geen informatie en ook geen pont die ondertussen naar een werf was gesleept. Ook niet handig als je die net wil verkopen. Er is zowel op Tenderned als Negometrix weinig informatie over de aan te kopen Pomona. Veel meer dan bouwjaar 2015 is er als informatie niet te halen. Ook vinden wij niets over continuïteit van de dienst, Tiel zelf zegt nu voorlopig geen pont, maar zal de gemeente dit ook accepteren als er een contractpartij is gevonden. Maar goed.

Bij interesse kan men reageren tot 7 mei 2019 10:00

Bron: Tenderned 21 maart 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/161251;section=0

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *