Tuinmachines en alkylaatbrandstoffen Diamant-groep – Aanbestedingsnieuws

Tuinmachines en alkylaatbrandstoffen Diamant-groep

Foto: pixabay.com

De hoofdvestiging van Diamant-groep is gevestigd in Tilburg. De Diamant-groep is een werk- en ontwikkelbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden. De Diamant-groep voert al decennialang de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit voor de gemeenten Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam.
Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht. De Participatiewet vervangt de Wet werk en bijstand (WWB), de WSW en een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong).

De opdracht in deze aanbesteding van de Diamant-groep bestaat uit het leveren, uitvoeren van reparaties en jaarlijks onderhouden en keuren van tuinmachines en levering van onderdelen, diverse verbruiksartikelen en smeermiddelen alsmede de levering van alkylaatbrandstoffen. Onder tuinmachines wordt verstaan de machines voor bos, tuin en park, zoals bladblazers, bosmaaiers, heggenscharen, motorzagen, grondboren, accu’s en laders en benodigde hulpmiddelen zoals maaidraad. Opdrachtgever heeft momenteel circa zeshonderd tuinmachines. Onder alkylaatbrandstoffen wordt verstaan een kant en klare tweetakt benzinemix, waar 2% volsynthethische olie is toegevoegd, die speciaal ontwikkeld is voor
kleine luchtgekoelde tweetaktmotoren.
De geraamde waarde van de te sluiten raamovereenkomst bedraagt circa €150.000,- per jaar exclusief BTW.  De raamovereenkomst treedt in werking op 1 juni 2024 en wordt aangegaan voor een periode van vier jaar. De raamovereenkomst kan door opdrachtgever eenmaal worden verlengd onder gelijkblijvende voorwaarden voor een periode van twee jaar. Motivatie voor een maximale looptijd van zes jaar in het kader van deze opdracht is dat de doelgroep van medewerkers van opdrachtgever wisselingen van tuinmachines zo veel mogelijk wenst te beperken.

Bron: Tenderned zondag 7 januari 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/321927

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 9 januari 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *