TenderNed slaat attenderingsmail over – Aanbestedingsnieuws

TenderNed slaat attenderingsmail over

Op 19 en 20 september 2018 heeft Tenderned geen of een onvolledige attenderingsmail verstuurd. Door een technische oorzaak kan het zijn dat gebruikers geen of een onvolledig overzicht met attenderingen hebben ontvangen op 19 en 20 september 2018. De oorzaak van deze storing is achterhaald en inmiddels opgelost.

Om te voorkomen dat u relevante aankondigingen mist, verwijst TenderNed u door naar het aankondigingenplatform. Dat is onder meer het geval als u 19 september 2018 GEEN attenderingsmail heeft ontvangen.

Zoek dan op het aankondigingenplatform naar publicaties met publicatiedatum 18/09/2018. Wanneer u bent ingelogd in TenderNed, kunt u op het aankondigingenplatform eenvoudig uw interesseprofiel laden. Klik aan de linkerzijde van het aankondigingenplatform op het filter ‘interesseprofiel overnemen’. Combineer dit met het instellen van het filter publicatiedatum op 18/09/2018. Het resultaat zijn alle voor u relevante aankondigingen op deze dag.

Als u wel een attenderingsmail heeft ontvangen kan het ook zijn, dat u toch relevante publicaties mist, omdat de publicaties die op 19 september tussen 00:10 en 10:00 zijn gepubliceerd niet terugkomen in de attenderingsmail.

In totaal gaat het om 191 attenderingen. 109 daarvan verschenen tussen 18 en 19 september. Opvallende opdrachten die net in die periode zijn verschenen zijn een tender voor Politie Motorkleding, een zaaksysteem voor de Raad van State, onderhoud van primaire waterkeringen Waterschap Hollandse Delta, biomassacentrales voor de Nuon in Diemen, een herhuisvesting van WZC de Stelp Hollum op Ameland, het reviseren van de Dokdeur noord en lieren van de Maeslantkering en een zonnepanelenproject in Barendrecht.

Ook opvallend vonden we een aanbesteding voor TSNO project. Perceel (Cluster) A1: aanleg Tracé Eck en WielPerceel (Cluster) A2: aanleg Tracé Lienden en vervangen Tracé KesterenPerceel (Cluster) A3: aanleg Tracé Zetten – IPP0801 -Dodewaard en Tracé Andelst – IPP 0801. Dat viel ons op omdat Waterschap Rivierenland blijkbaar voornemens is om de rioolwaterzuiveringen (rwzi’s) in Eck en Wiel, Lienden, Zetten en Valburg buiten werking te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *