Tenderned release met nieuw scherm voor ondernemers – Aanbestedingsnieuws

Tenderned release met nieuw scherm voor ondernemers

Deze release zijn er voor ondernemers 2 schermen vernieuwd: het aanmelden voor een aanbesteding en het wijzigen van organisatiegegevens. Verder is er een ‘voortgangsbalk’ toegevoegd en kunnen ondernemers bij een kosten- of prijscriterium weer een getal lager dan één invullen.

Ondernemers kunnen daarnaast nu ook bij hun organisatiegegevens nu eenvoudiger NUTS- en CPV-codes selecteren. Dit scherm is te vinden via Instellingen > Gegevens > Wijzigen.

Voor aanbestedende diensten is er een aanpassing bij de optie om een nationale publicatie op TED te publiceren.  Dat betekent, dat een aanbestedende dienst voortaan alleen een opvolgende publicatie naar TED kan sturen, als de voorafgaande publicatie ook naar TED is gestuurd. Voorheen leidde dit namelijk tot foutmeldingen vanuit TED.

Na het inschrijfscherm is nu ook het scherm voor het aanmelden op een aanbesteding vernieuwd. Dit aanmeldscherm gebruikt u wanneer u een aanbesteding heeft met een aanmeld- en een inschrijffase. Dit geldt onder andere bij een niet-openbare procedure.

In het dashboard van ondernemers wordt er bij een aanmelding of inschrijving nu een voortgangsbalk getoond. Hierdoor kunt u zien of u alle taken heeft uitgevoerd. De voortgangsbalk staat linksboven op de (vernieuwde) schermen binnen een aanbesteding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *