TenderNed niet te bekijken via Internet Explorer – Aanbestedingsnieuws

TenderNed niet te bekijken via Internet Explorer

TenderNed is niet goed te bekijken via Internet Explorer. Daarom raadt TenderNed aan een andere browser te gebruiken.

Internet Explorer 11 is in 2013 uitgebracht en wordt al lange tijd niet meer ondersteund door eigenaar Microsoft. Het gebruik van de browser loopt dan ook hard terug. Microsoft adviseert inmiddels zelfs om Explorer niet meer als browser te gebruiken. TenderNed heeft er daarom voor gekozen om nieuwe schermen en technieken niet langer te testen voor Internet Explorer 11. Naar verwachting zullen steeds meer organisaties dit voorbeeld volgen.

TenderNed raadt ondernemingen aan om Chrome, Firefox of Safari te gebruiken. Microsoft adviseert zelf ook Internet Explorer niet meer te gebruiken op Executive-people.nl, zo memoreert TenderNed.

©Meme Generator 2019

Alle nieuwe schermen hebben we niet getest in Internet Explorer. Door een andere browser te gebruiken blijft TenderNed optimaal werken en voorkomt u eventuele problemen.

Waar nodig worden aanpassingen gedaan om wijzigingen werkend te krijgen in specifieke browsers. Vanaf nu geldt dit dus niet meer voor Internet Explorer 11, maar alleen nog voor Chrome, Firefox en Safari.

Gemeenten zijn in de regel nogal eens langzamer met het bijwerken van ICT. Daar wordt dan ook nog veel Internet Explorer gebruikt. In de IT-sector ben je dan wel echt het lachertje van de week, getuige de reusachtige hoeveelheid Internet Explorer Memes.

Zie verder:

https://www.tenderned.nl/cms/nieuws/gebruik-internet-explorer-niet-meer-voor-tenderned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *