Symposium Data loont – Aanbestedingsnieuws

Symposium Data loont

Foto: FMAlumni

Het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop
DATA LOONT!
‘Data vertalen naar informatie, en informatie naar inzicht’
9 januari 13.30-17.00 uur

Start 2020 op De Haagse Hogeschool met Het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop. Op donderdag 9 januari 2019 van 13.30 tot 17.00 wordt voor de 8ste maal dit gratis symposium georganiseerd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Namens De Haagse Hogeschool (HHS), gemeente Den Haag, gemeente Zoetermeer, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest, Significant, Inkopenvoor en de Stichting FM Alumni Den Haag nodigen zij u graag uit voor dit event met als jaarthema ‘DATA LOONT’. Aanmelden voor dit gratis symposium kan via deze link. https://fd8.formdesk.com/dehaagsehogeschool/MO-inkoopsymposium-2020

DATA LOONT!
​BIG DATA wordt vaak gezien als de Haarlemmerolie om elk vraagstuk in de organisatie op te lossen. Het is dan ook de uitdaging voor menig organisatie de overvloed van grote hoeveelheden informatie op een juiste manier te verzamelen, op te slaan en te bewaren om het ook weer te ontsluiten. Maar hoe houd je grip en overzicht? Met andere woorden hoe wordt DATA LONEND?
Big data voor Business Impact Het Haags Symposium voor Inkoop en Verkoop zoekt antwoorden hoe beter gebruik te maken van informatie zodat de business op basis van data toekomstgericht kan blijven werken. Met als doel data te vertalen naar informatie, en informatie naar inzicht. Om hiermee beter grip krijgen op de inzet van data. En hiermee vervolgens impact te hebben op niet alleen de inkoop van publieke en private ondernemingen, maar ook de business en bovenal op de samenleving.
Programma:
Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) neemt u mee door het boeiende programma. Mary-Jo de Leeuw, Executive director van Internet of Toys en Ínspriring50 the Netherlands 2019, neemt u mee in de wereld van de Big Data. Een spannend verhaal gestaafd met veel praktijkvoorbeelden over de inzet van Big Data. Daarna kunt u 1 van de 10 workshops volgen, verzorgd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Hier is volop gelegenheid voor inkopers en verkopers om met young professionals van De Haagse Hogeschool van gedachten te wisselen over de vraag hoe Data loont en impact genereert.
Hierna vertelt Toon van der Veen, directeur Bedrijfsvoering en Inkoop IT op interactieve wijze hoe Rijkswaterstaat omgaat met grote informatiestromen die leiden tot business impact. Als bruisende afsluiting van het programma neemt Hans van Duin, sourcingsmanager Ahold Delhaize, u mee naar de Big Data uitdagingen in 2020. Immers inkopen en verkopen betekent continue verandering. Maar hoe krijg je grip op data? Welke gevolgen heeft bijvoorbeeld AI en IoT voor het Nederlandse bedrijfsleven? En wat vraagt dit voor leiderschap?

Bron: FmAlumni https://fmalumni.nl/dataloont/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *