StuComm bouwt studentenapp voor Fontys hogescholen Eindhoven – Aanbestedingsnieuws

StuComm bouwt studentenapp voor Fontys hogescholen Eindhoven

Foto: StuComm

Fontys Hogescholen in Eindhoven hebben de bouw van een studentenapp gegund aan StuCom in Utrecht. Fontys streeft ernaar om elke student een opleiding te bieden die bij zijn talenten past. Dat betekent dat studenten steeds individueler gaan studeren, dat er meer keuzes gemaakt moeten, mogen en kunnen worden en dat de benodigde informatievoorziening ook steeds gepersonaliseerder zal moeten worden. Dus moet de student eenvoudig inzicht kunnen krijgen in zijn persoonlijke activiteiten, resultaten, maar ook in zijn persoonlijke well-being en de mogelijke en aanbevolen keuzes. Fontys streeft ernaar om de juiste mix van (communicatie) middelen in te zetten om de student daarbij te ondersteunen.

“Voel jij je wel helemaal lekker?” Even in mijn app kijken!”

De scope van de opdracht luidt:

Fontys is nadrukkelijk op zoek naar een contractpartner die zowel de technologie (de app) kan leveren, als Fontys kan ontzorgen t.a.v. de basisfunctionaliteiten én kan optreden als (technologie) partner voor het gezamenlijk met Fontys vormgeven van de toekomst met betrekking tot de informatievoorziening aan de student (welke ontsloten wordt via de app).

De opdracht bestaat hiermee uit:

  • • Het leveren en onderhouden van een studentenapp welke voorziet in de basisfunctionaliteiten cijfers, roosters en nieuwsberichten (t.b.v. ca. 45.000 studenten)
  • • Het leveren en onderhouden van extra (basis) functionaliteiten in overleg met Opdrachtgever (t.b.v. ca. 45.000 studenten én mogelijk andere doelgroepen: medewerkers, alumni etc.)
  • • Het (gedurende de looptijd van het contract) gezamenlijk met Opdrachtgever blijven verbeteren van de informatievoorziening en serviceverlening richting de studenten op basis van de aangeboden app
  • • Het leveren van support aan de (technische) medewerkers van de Dienst IT

De looptijd van het contract is 4 jaar, er was één andere inschrijving.

Bron: Tenderned, 23 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *