Sterke toename aantal ondernemers in TenderNed – Aanbestedingsnieuws

Sterke toename aantal ondernemers in TenderNed

Foto: Pixabay.com

Sinds april 2020 is zowel het aantal geregistreerde ondernemingen, als het aantal gebruikersaccounts in TenderNed zeer sterk toegenomen.

In 2020 hebben 6377 ondernemingen zich geregistreerd op TenderNed. Dat is 40% meer dan het gemiddelde aantal nieuwe registraties over 2018-19 (4537 nieuwe ondernemingen).
Het aantal nieuwe ondernemersaccounts in 2020 was 10490 De voorgaande jaren schommelde dat rond de 6000 nieuwe gebruikers.
Hierbij lijken de coronamaatregelen een trigger geweest te zijn. Vanaf april is het aantal nieuwe registraties van ondernemingen toegenomen en deze trend heeft de rest van het jaar aangehouden.

Het aantal aanbestedende diensten groeide met 84. Dat is iets minder dan in 2019 (+ 104) en 2018 (+ 124).

NDR: Aanbestedingsnieuws ziet ook een groei in haar lezerspubliek, dat zagen wij al sinds wij ruim vier geleden zijn gestart, maar inderdaad is de groei veel groter naarmate de impact en de tijdsduur van de coronamaatregelen toeneemt. Corona zien wij echter niet als enige oorzaak van de groei bij Tenderned, Aanbestedingsnieuws merkt dat de excerpts van de nieuwe aanbestedingen gretiger gelezen worden en het gebruik van de Tendernedlink naar de bron ook toeneemt. Dus een deel van de veren willen wij graag bij ons in de mede daarvoor bestemde opening plaatsen.

Bron: http://www.tenderned.nl/nieuws

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *