Spreekkamers en vervangen balies cellenafdelingen PI Alphen, locatie Eikenlaan – Aanbestedingsnieuws

Spreekkamers en vervangen balies cellenafdelingen PI Alphen, locatie Eikenlaan

Balies en spreekkamers PI Alphen
Foto: Rijksvastgedbedrijf

Deze aanbesteding (nationale niet-openbare procedure) van het Rijksvastgoedbedrijf betreft het realiseren van nieuwe spreekkamers (29 stuks) en het vervangen van de bestaande balies (23 stuks) op de cellenafdelingen van locatie Eikenlaan, in Alphen aan de Rijn. Tevens dienen op de cellenafdelingen 13 UC’s (urinecontrole ruimten) te worden ingericht. De inrichting blijft gedurende de realisatiefase volledig in bedrijf. De inschrijvende partij mag er echter vanuit gaan, dat gedurende de realisatieperiode telkens de betreffende cellenafdeling zal worden ontruimd.

De kritische succesfactoren van de opdracht zijn:

– Gegadigden moeten bereid zijn om in overleg met de opdrachtgever de bouwlogistiek af te stemmen op het interne bedrijfsproces van PI Alphen. Ondanks het mogelijk ontruimen van de betreffende cellenafdelingen blijft de rest van de Inrichting tijdens de realisatie volledig in bedrijf;

– De bedrijfsvoering van de PI moet tijdens de realisatiefase volledig en
ongestoord doorgang kunnen vinden.

Aan geselecteerde gegadigden zal een technische beschrijving ter beschikking worden gesteld. De vermoedelijke startdatum 1 juli 2020. De looptijd van de opdracht bedraagt 4 maanden.

Bron: Tenderned 11 december 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/182663

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *