SLTN wint server storage rijksoverheid – Aanbestedingsnieuws

SLTN wint server storage rijksoverheid

SLTN heeft binnen de Rijksoverheid Aanbesteding Datacenters (ROAD) 2022 het perceel Server en Storage gewonnen. De looptijd betreft 3 jaar, met eenmaal een optie op verlenging met 1 jaar.

De totale maximale contractwaarde is geschat op €82.000.000,-. De categorie Datacenters van het Inkoop Uitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord) van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft de aanbesteding uitgevoerd.

“De gunning van dit perceel is een extra bevestiging voor het team dat keihard heeft gewerkt om de hoogste kwaliteit en expertise te leveren die gevraagd wordt”
Eugène Tuijnman, CEO van SLTN

 

Doel is het borgen van continuïteit van de dienstverlening door het op een duurzame en veilige wijze inrichten, uitbreiden en onderhouden van de datacenteroplossingen voor de Rijksoverheid.

De deelnemers aan de aanbesteding zijn Overheidsdatacenter Noord van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van het ministerie van OCW, Nationaal Archief van het ministerie van OCW, Dienst ICT Uitvoering van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Autoriteit Consument en Markt (ACM) van het ministerie van EZK en de Dienst wegverkeer (RDW), zelfstandig bestuursorgaan binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *