SLTN Inter Access wint aanbesteding hardware datacenter Haarlem – Aanbestedingsnieuws

SLTN Inter Access wint aanbesteding hardware datacenter Haarlem

Foto: SLTN

De gemeente Haarlem vernieuwt haar IT-infrastructuur door middel van twee nieuwe datacenters met ieder een Software Defined Datacenter (SDDC) gedeelte en een End User Computing (EUC) omgeving na een Europese aanbesteding. De raamovereenkomst is aan SLTN gegund na een aanbestedingsprocedure voor een bedrag van meer dan 2 miljoen euro. De looptijd van het project is twee jaar met de mogelijkheid voor de gemeente Haarlem om deze overeenkomst met twee keer één jaar te verlengen.

De opdracht betreft onder andere de levering van circa 13 servers voor SDDC en 8 servers voor EUC per locatie met een capaciteit voor 1.400 tegelijkertijd actieve gebruikers. Daarnaast worden ook netwerkcomponenten voor de datacenters, storage, back-up hardware en Edge-securityproducten geleverd.

SLTN installeert en configureert deze hardwarecomponenten en biedt de gemeente technisch beheer en support.De inrichting en configuratie van de datacenters vindt plaats op basis van VMWare-technologieën.De ruime kennis rondom advies, implementatie en beheer van de gekozen componenten deelt SLTN met de gemeente.

De gemeente koos uiteindelijk voor SLTN vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid van de aangeboden oplossing. De oplossing bestond uit de nieuwste technologieën in de markt. In goede samenwerking tussen Gemeente Haarlem en SLTN wordt momenteel de juiste oplossing geïmplementeerd. In de uitvoering van het project maakt de gemeente Haarlem gebruik van de scrum projectmethode. SLTN is heeft hier veel ervaring mee en is hierbij onderdeel van het scrumteam van Haarlem.

Bron: SLTN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *