Sliedrecht gunt Optisport exploitatie Lockhorst – Aanbestedingsnieuws

Sliedrecht gunt Optisport exploitatie Lockhorst

Kinderfeestje
Foto: Optisport.nl

Optisport is ook de komende vijf jaar de exploitant van het zwembad De Lockhorst. Dat is de uitkomst van de aanbestedingsprocedure, waarbij is gekeken welke partij de beste plannen had. Optisport Exploitaties B.V. kwam als beste uit de bus en heeft de opdracht voor de komende vijf jaar in de wacht gesleept met een optie tot verlenging van nog eens vijf jaar.

Drie partijen namen deel aan de aanbestedingsprocedure. Twee partijen kwamen tot een daadwerkelijke inschrijving en brachten een offerte uit. Beide inschrijvingen zijn onder toezicht van Bureau Inkoop van het Servicecentrum Drechtsteden beoordeeld. Uit de beoordeling is gebleken dat Optisport Exploitaties B.V. kwalitatief gezien het beste plan heeft ingediend en de laagste inschrijfprijs had.

Optisport heeft in zijn inschrijving aangegeven op korte termijn fors te gaan investeren in de upgrading van het zwembad. Zo wordt bijvoorbeeld de glijbaan omgebouwd naar een interactieve glijbaan met LED-displays, verlichting en geluidseffecten en wordt er een scorebord met tijdregistratie aan toegevoegd. Ook zal worden geïnvesteerd in nieuwe beplantingen en decoratieve elementen, de geluidsinstallatie, een beamer en een verruiming van het activiteitenaanbod. Bovendien toonde Optisport de meeste ambitie om de dalende bezoekersaantallen weer te laten groeien.

Bron: Sliedrecht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *