Schoonmaakonderhoud Purmerendse ScholenGroep – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakonderhoud Purmerendse ScholenGroep

Foto: pixabay.com

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een ‘brede’ scholengemeenschap. Alle onderwijssoorten worden verzorgd: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en het praktijkonderwijs. PSG verzorgt ook het onderwijs aan nieuwkomers in Nederland in een zogenaamde ISK-afdeling. PSG bestaat uit zeven scholen:
1. Jan van Egmond Lyceum Hoornselaan 10, Purmerend
2. SG Nelson Mandela Hoornselaan 10, Purmerend
3. SG Gerrit Rietveld Spinnekop 1, Purmerend
4. Da Vinci College  J. Naberstraat 218, Purmerend
5. SG Antoni Gaudí Flevostraat 247, Purmerend
6. SG W.J. Bladergroen Flevostraat 257, Purmerend
7. Vita College Bergmolen 2, Purmerend

De aanleiding van de aanbesteding is het aflopen van het huidige contract met twee dienstverleners. Doel van de aan te besteden opdracht is het sluiten van een overeenkomst met één dienstverlener voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige
schoonmaakdiensten tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Er wordt gekozen voor één dienstverlener omdat dit de uitwisselbaarheid van personeel vergemakkelijkt en er zijn in de toekomst minder locaties doordat twee locaties naar één nieuwbouw locatie gaan.

Onder de dienstverlening valt:
– Het verzorgen van dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden
– Het dagelijks controleren en indien nodig bijvullen van sanitaire dispensers,.
– Het afvoeren van afval naar de daarvoor bestemde containerruimten.
– Het uitvoeren van glasbewassing aan de binnen- en buitenzijde, alsmede het wassen van het separatieglas. Glasbewassing is inclusief omlijstingen.
– Het uitvoeren van specialistisch vloeronderhoud.
– Het uitvoeren van vakantie beurten.
– Het uitvoeren van ad-hoc (regie) werkzaamheden, die niet in de overeenkomst zijn vastgelegd maar wel gerelateerd zijn aan schoonmaakdienstverlening. Denk hierbij aan schoonmaak na evenementen, zoals een Open Dag of een feestavond
– Het leveren en wisselen van dame hygiëne containers.

Het contract wordt aangegaan voor de duur van drie jaar met de mogelijkheid van vijf optiejaren. De startdatum is 26 februari 2024.

Alle inschrijvers zijn uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de inschrijvers de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding door de gebouwen. Per inschrijver mogen maximaal twee personen aanwezig zijn. In verband met de toegangsregeling worden naam, functie en e-mailadres van de bezoeker(s) uiterlijk twee werkdagen voor de informatiebijeenkomst opgegeven via de berichtenmodule van Tenderned. De informatiebijeenkomst start op locatie Gerrit Rietveld. Er is tijdens de informatiebijeenkomst geen gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bron: Tenderned zaterdag 12 augustus 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/307252

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 14 augustus 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *