Sanitaire voorzieningen Waalwijk – Aanbestedingsnieuws

Sanitaire voorzieningen Waalwijk

Foto: www.pexels.com

Echt zo’n aanbesteding waarvan je denkt [ironie] : “Yeah aanbesteden fijn dat het er is”[/ironie]. Thuis geldt, het maakt niet uit wat het kost of waar het vandaan komt als het er maar is. Ook in het bedrijfsleven natuurlijk. Balpennen, elastiekjes, enveloppen, gele pest briefjes, paperclips en zo nog een hele riedel. Het moet er zijn of het nu een balpen is van 15 cent of 30 cent. Vandaar ook dat inkoopafdelingen het prima vinden als de (afdelings, directie) secretaresse dat zelf bestelt. Zo ook sanitaire voorzieningen als pleepapier, handdoekrollen, inloopmatten, voor een paar centen opslag op de inkoop ervan regelt je schoonmaakbedrijf dit wel, per slot moeten zij ook de rollen wisselen. En die opslag is er wel maar die haalt wel de administratie en controle bij je vandaan. Maar nee, zo niet in Waalwijk, daar wordt het apart aanbesteed. Met een kanon op een vlieg schieten noemt men dat wel. Maar goed, de gemeente Waalwijk staat wellicht niet voor niets meer dan 700 jaar op de kaart van Nederland. De gemeente bestaat uit de kernen Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Momenteel is Waalwijk een gemeente met ruim 47.000 inwoners, die ruim 6800 hectare in Noord-Brabant bestrijkt. De gemeente ligt centraal in Midden-Brabant en typeert zich door haar landelijk karakter en de dynamische bedrijvigheid in en rondom de kern van Waalwijk. De gemeente is uitstekend bereikbaar via het wegennet en heeft een belangrijke regionale functie op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en gezondheidszorg.

De aanbesteding betreft een opdracht voor het leveren en plaatsen van sanitaire voorzieningen, benodigdheden en bijbehorende dienstverlening. De opdrachtgever gaat uit van een vast maandtarief dat bestaat uit de huur van de verschillende voorzieningen, montage en demontage (huidige voorzieningen en aan einde van opdracht), verbruik van artikelen, voorraadbeheer inclusief wisselfrequenties en onderhoud.

Van de opdrachtnemer wordt verwacht dat deze de automaten en dispensers levert, installeert en eventuele (in overleg met huidige leverancier) gaatjes van de oude automaten en dispensers in de muur wegwerkt. Ook zorgt de opdrachtnemer voor goed functionerende apparatuur gedurende het gehele contract. Dit is inclusief het preventief wisselen van batterijen van containers en dispensers. Tevens levert de opdrachtnemer nieuwe gebruiks- en verbruiksartikelen en neemt daarbij gebruikte verbruiksartikelen retour. In het laatste geval betreft het de handdoekrollen, hygiëneboxen en schoonloopmatten. Het regelmatig bijvullen/aanvullen van de (overige) dispensers geschiedt door de schoonmaakdienstverlener.

In het stadhuis waar deze aanbesteding over gaat bevinden zich 300 werkplekken met een (recent gemeten) gemiddelde
werkplekbezetting van 58% in een normale 5 daagse werkweek buiten de vakantieperioden.

Bron: Tenderned 16 januari 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/185156

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *