Rvb houdt marktmiddag installatiebranche – Aanbestedingsnieuws

Rvb houdt marktmiddag installatiebranche

Het Rijksvastgoedbureau organiseett een RVB Marktmiddag op 23 mei. Op die dag wil RVB contact leggen met de bouw- en installatiebranche.

Daar staan volgens de RVB ontmoeten, uitwisselen en netwerken centraal. Het is dé dag waarop het RVB in gesprek gaat met de bouw- en installatiebranche om de relatie te onderhouden en te versterken.

Na de vorige online editie is de 2e editie van de RVB Marktmiddag op locatie in het Nationaal Militair Museum in Soest. Annuska Bloemert, hoofd Inkoop en Contractmanagement, Roger Mol, directeur Transacties en Projecten en andere collega’s van het Rijksvastgoedbedrijf gaan in gesprek met directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche. In een vraaggesprek en verschillende workshops kunt u discussiëren over onder andere de markstrategie en de innovatieagenda van het Rijksvastgoedbedrijf. Ook komen duurzaamheidvraagstukken en oplossingen, de veiligheid in aanbestedingen en contractering aan bod. Door de dag heen kunt u op het marktplein meer te weten komen over groene innovaties en thema’s zoals circulariteit en digitalisering.

Bron: Rijksvastgoedbedrijf, 3 mei 2022

Nationaal Militair Museum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *