Rijksaanbestedingskalender gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

Rijksaanbestedingskalender gepubliceerd

De rijksoverheid heeft een Rijksaanbestedingskalender gepubliceerd. De Rijksaanbestedingskalender bevat gegevens over Rijksaanbestedingen van Categoriemanagers die in de planning staan. Met de Rijksaanbestedingskalender weten bedrijven, per Categorie, welke Rijksaanbestedingen naar verwachting in de eerstkomende periode in de markt worden gezet. Dat geeft bedrijven tijd om zich hierop voor te bereiden.

©Rijksoverheid 2019

Het overzicht wordt elke 3 maanden ververst (maart, juni, september, december).

Klik hier voor de Rijksaanbestedingskalender van december 2019. De lijst bevat aankopen voor toga’s, warme drankenautomaten, werkkleding van staatsbosbeheer, inhuur van beveiliging, productie en levering van groen gas, gerechtsdeurwaarders en nationale en internationale incassodiensten. Postdiensten en allerlei ICT inhuur personeel. Oh en uitzendkrachten voor geestelijke verzorging. En relatiegeschenken.

Klik hier om het bestand te downloaden

20191202+-+Rijksaanbestedingskalender Rijksoverheid.nl

Of download deze via de Rijksoverheid

Dat is niet het enige dat de overheid gepubliceerd heeft. Ook is een lijst gepubliceerd met binnenkort te verlopen contracten. Klik hier om het bestand te downloaden.

20191202+-+Contracten+Lijst+tbv+publicatie+Rijksoverheid.nl (1)

Of download deze via de Rijksoverheid

Dat geeft bedrijven inzicht in de aard en duur van de lopende contracten en wanneer deze mogelijk worden vernieuwd. Het overzicht wordt elke 3 maanden ververst (maart, juni, september, december).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *