Renovatie Speelplekken Haarlemmermeer naar Kompan – Aanbestedingsnieuws

Renovatie Speelplekken Haarlemmermeer naar Kompan

Foto: Kompan

De gemeente Haarlemmermeer heeft een raamovereenkomst afgesloten met Kompan Waardenburg voor de uitvoering van de jaarlijkse renovatie en herinrichting van haar speelplekken. Het realiseren van nieuwe speellocaties valt niet onder deze raamovereenkomst. Binnen Haarlemmermeer is er voor de renovatie en herinrichting van speelplekken jaarlijks een budget beschikbaar van circa € 225.000,- . Aan dit budget kan de winnaar echter geen rechten ontlenen. Het gaat bij deze raamovereenkomst om locaties in de diverse wijken en kernen in de Haarlemmermeer.

De oprichter van Kompan, Tom Lindhardt Wils, geloofde dat kinderen hun verbeelding door het spel ontvouwen en daardoor hun sociale en cognitieve vaardigheden ontwikkelen.
Als een jonge kunstenaar in 1970 was Lindhart Wils getuige van een gebeurtenis waardoor hij de wereld van kinderspel veranderde. Eén van zijn grote, lichte beeldhouwwerken in een nieuwe woonwijk heeft kinderen geïnspireerd om op zijn beeldhouwkunst te spelen, hoewel het bedoeld was als kunst voor volwassenen in de woonwijk. Vanaf dat moment heeft Lindhart Wils de rest van zijn leven gewijd aan het ontwikkelen van leuke en inspirerende speeltuinen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *