Raamovereenkomst gebakken stenen / klinkers – Zevenaar – Aanbestedingsnieuws

Raamovereenkomst gebakken stenen / klinkers – Zevenaar

Foto: © Gemeente Uithoorn

De opdrachtgever van deze overeenkomst is de gemeente Zevenaar. De overeenkomst betreft een raamovereenkomst voor het leveren van diverse soorten gebakken klinkers/stenen. Deze Europees openbare aanbesteding geschiedt op basis van de Aanbestedingswet 2012. Doel van de aanbesteding is het verlenen van de opdracht aan de aanbieder met laagste prijs voor het leveren van het gevraagde materiaal. Zevenaar is een gemeente in de Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente is genoemd naar de hoofdplaats Zevenaar maar ook Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum, Spijk, Tolkamer, Pannerden, Lobith-Tolkamer, Herwen en Aerdt maken deel uit van de gemeente. De opdracht omvat de volgende onderdelen:
1. het leveren diverse gebakken klinkers/stenen (machinale pakketten) in 2022 en 2023. Prijzen van de aangeven types kunnen over de looptijd van de overeenkomst besteld worden tegen de opgegeven eenheidsprijs (geïndexeerd).
2. het leveren van overige gebakken materiaal (machinale pakketten) waarvan de types en hoeveelheden nog niet bekend zijn in de periode van start overeenkomst tot einde overeenkomst. Dit zal door middel van een een nadere uitvraag gedaan worden. Indien de prijs marktconform is kan de opdrachtgever over gaan tot gunnen.

De aanbestedende dienst zal aan maximaal één inschrijver de opdracht verlenen. De looptijd van de overeenkomst: start 20 juli 2022. Einde 19 juli 2026 (vier jaar, geen verlengingsopties). De raamovereenkomst wordt gelimiteerd op totaal €2.500.000,- exclusief BTW inclusief alle overige kosten. De aanbestedende dienst heeft ervoor gekozen om de opdracht aan te besteden door middel van een Europees openbare procedure, conform artikel 2.26 Aanbestedingswet. De Europees openbare procedure houdt in dat iedere geïnteresseerde een inschrijving mag indienen en mag meedingen naar gunning van de opdracht.
De Europees openbare procedure biedt géén ruimte voor het voeren van onderhandelingsgesprekken. Gunning vindt plaats op basis van de laagste prijs.

Bron: Tenderned donderdag 13 mei 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/261134

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *