Pro-Act ICT wint aanbesteding inhuur IT Universiteit Utrecht – Aanbestedingsnieuws

Pro-Act ICT wint aanbesteding inhuur IT Universiteit Utrecht

Pro-Act heeft opnieuw de opdracht voor het leveren van IT-personeel gegund gekregen, van de Universiteit van Utrecht. Pro-Act IT is al sinds 2015 als voorkeursleverancier voor diverse inhuurvraagstukken op het gebied van IT betrokken bij de Universiteit Utrecht. Dat we al die tijd zelf erg tevreden waren met de samenwerking staat buiten kijf, dus het doet ons groot plezier dat we opnieuw de gunning hebben gekregen van de Universiteit Utrecht.

Het recent uitgeschreven aanbestedingstraject betrof een niet-openbare Europese aanbesteding die uiteindelijk leidde tot selectie van een zestal preferred suppliers.

Pro-Act is tevreden dat de order is binnengehaald. “Wij zijn verheugd dat de aanbesteding andermaal gegund is aan Pro-Act IT.”, zo laat het weten in een persbericht. Eerder won Pro-Act aanbestedingen voor de Universiteit van Wageningen en de Hogeschool Windesheim.

©

Pro-Act is daarmee opnieuw voor minimaal 2 jaar als preferred supplier voor de inhuur van IT-personeel. Na de initiële looptijd van de gunning kan de samenwerking tot twee keer toe met 1 jaar worden verlengd.

Bron: Pro-Act, 17 juli 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *