Praktijkdagen Contracteren Sociaal Domein verplaatst – Aanbestedingsnieuws

Praktijkdagen Contracteren Sociaal Domein verplaatst

De Kennis- en Praktijkdagen 2020 ‘Contracteren Sociaal Domein’ zouden op 7, 8 en 9 april 2020 plaatsvinden. Dit evenement wordt verzet vanwege het coronavirus. Tot en met 6 april zijn alle evenementen afgelast. De nieuwe data van de Kennis- en Praktijkdagen 2020 zijn maandag 30 november, dinsdag 1 december en woensdag 2 december 2020.

©Rawpixel; Pixabay 2018
https://pixabay.com/nl/business-kantoor-contract-3167295/

Bovendien zijn gemeenten en aanbieders op dit moment druk bezig om de coronacrisis het hoofd te bieden. Het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport wil van hen daarom op dit moment niet vragen workshops voor te bereiden of, eventueel direct na zo’n intensieve periode, een congres bij te wonen. De nieuwe data van de Kennis- en Praktijkdagen 2020 zijn 30 november t/m 2 december.

De Kennis- en Praktijkdagen zijn vooral bedoeld om van elkaars ervaringen te leren en kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en aanbesteden in het Sociaal Domein.

In drie rijk gevulde dagen, met interessante sprekers, verdiepende presentaties en een ruim aanbod aan (inter)actieve workshops, is tevens voldoende gelegenheid om te netwerken en zodoende alle aanwezige kennis te benutten.

Het Ministerie houdt u en ons op de hoogte via de Eventwebsite.

Bron: Ministerie VWS, 21 maart 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *