Politie zoekt warmtecamera’s – Aanbestedingsnieuws

Politie zoekt warmtecamera’s

Alle eisen die de Politie stelt aan deze Opdracht staan beschreven in het Programma van eisen dat apart is te downloaden via het Aanbestedingsplatform. Het betreft de herpublicatie van de eerder uitgevoerde Europese aanbesteding met kenmerk 2023/S 026-075427. Deze nieuwe aanbesteding bevat gewijzigde documenten.

De politie is nog steeds op zoek naar warmtebeeldcamera’s. De opdracht die afgelopen zondag gepubliceerd is, omvat de levering en het onderhoud van warmtebeeldcamera’s en restlichtkijkers.

De opdracht is opnieuw uitgeschreven via het voor ondernemers moeilijk toegankelijke Mercell platform. De politie gebruikt dat voor vrijwel alle gfotere aanbestedingen. 

Het plan van eisen bevat naast ruim 50 zeer concrete eisen ook een hele klachtenprocedure, een set kpis, de eis dat milieubeleidsdoelen worden vastgelegd en dat men moet aangeven hoe rekening wordt gehouden met bestaande milieuregelgeving.

Dat lijkt al wel erg ambtelijk voor een cameraleverancier, maar dat wordt nog wat erger als je verderop leest dat enkele van de eisen een veelheid in te leveren bescheiden bevatten waaronder een verklaring voor.goed gedrag.

Ook moeten alle facturen voldoen aan de eisen van efacturering. Dat is de eerste keer dat Aanbestedingsnieuws weet dat er verplichtingen uit de richtlijn Efacturen (voor de mogelijkheid van ontvangst van digitale facturen)  wordt doorgelegd naar ondernemers.

De Opdracht omvat de levering en het onderhoud van warmtebeeldcamera’s en restlichtkijkers. Alle eisen die de Politie stelt aan deze Opdracht staan beschreven in het Programma van eisen dat apart is te downloaden via het Aanbestedingsplatform. Het betreft de herpublicatie van de eerder uitgevoerde Europese aanbesteding met kenmerk 2023/S 026-gewijzigde documenten.

Dat de leverancier naar zich laat zoeken is wel duidelijk. Wat wil de politie nou eigenlijk? Maar dat staat wellicht niet zo duidelijk in de opdracht:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/299151/details

Bron: TenderNed,  28 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *