Pianoo Webinar e-factureren voor speciale sectoren – Aanbestedingsnieuws

Pianoo Webinar e-factureren voor speciale sectoren

Ill: ©sei LKS Group

Speciaal voor aanbestedingsplichtige organisaties organiseert PIANOo in de maand december 2018 een viertal webinars voor specifieke doelgroepen. In januari 2019 volgt een algemene versie die geschikt is voor alle aanbestedingsplichtige organisaties.

Het webinar bevat ingrediënten voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig (gaat) houden met e-factureren. Het webinar is met name interessant voor managers en medewerkers van afdelingen Financiële Administratie, Inkoop en ICT.

Tijdens het webinar wordt ingegaan op onder andere geldende Europese regelgeving en Nederlandse wetgeving. Ook komt aan de orde via welke kanalen en conform welke standaard u e-facturen kunt ontvangen. U wordt meegenomen in de ICT overwegingen en er wordt inzicht gegeven in hoe de financiële processen veranderen. Ook de relatie van e-factureren met inkoop komt voorbij. Tenslotte krijgt u handvatten om uw toeleveranciers te stimuleren e-facturen aan u te sturen.

Welke specifieke webinars zijn er?
Webinar e-factureren voor het onderwijs en culturele instellingen:
10 december 2018 van 10.00 – 11.00 uur
Webinar e-factureren voor gemeenschappelijke regelingen (bijvoorbeeld op het gebied van belastingen, gemeentelijke inkoopsamenwerkingen, milieu en ook de veiligheidsregio’s):
13 december 2018 van 09.30 – 10.30 uur
Webinar e-factureren voor speciale sectoren (aanbestedende diensten in de energiesector, vervoer, infra en waterbedrijven):
17 december 2018 van 10.00 – 11.00 uur
Webinar e-factureren voor het sociaal domein (met name sociale werkvoorziening en re-integratie)
18 december 2018 van 10.00 – 11.00 uur
Algemeen webinar voor álle aanbestedingsplichtige organisaties:
8 januari 2019 van 10.00 – 11.00 uur

In de webinars wordt u gedurende circa 1 uur geïnformeerd over alles wat u moet weten om e-factureren te kunnen implementeren binnen uw organisatie. Natuurlijk zijn de webinars interactief en kunt u uw vragen tijdens of na de sessie aan PIANOo stellen. Er zijn GEEN kosten aan deelname verbonden.

Aanmelden
Aanmelden via Pianoo: https://www.pianoo.nl/nl/actueel/agenda/webinar-e-factureren-voor-speciale-sectoren-17-december-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *