PIANOo organiseert MVI Roadshows – Aanbestedingsnieuws

PIANOo organiseert MVI Roadshows

PIANOo organiseert de MVI Roadshow voor inkoopcentra. In een programma op maat biedt PIANOo – in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties – concrete kennis en handvatten om duurzame, sociale en innovatieve doelen in uw eigen inkooppraktijk toe te passen. Afgelopen donderdag beet Defensie Materieel Organisatie de spits af.

Het online programma bleef dicht bij de inkooppraktijk van Defensie, met een eigen praktijkvoorbeeld over het innovatief inkopen van hybride brandweerauto’s en een vertaalslag van de MVI-Rijksdoelstellingen naar operationele voordelen, vrede en veiligheid. Deelnemers konden vervolgens kiezen uit 3 deelsessies: een introductie van MVI met concrete handvatten en aandachtspunten, van ambitie naar impact met het Ambitieweb, en hoe u kunt sturen op goed opdrachtgeverschap. Het vervolg: verdiepende sessies over meer specifieke onderwerpen zoals het verduurzamen van IT (1 april 2021 bij het Joint Informatievoorziening Commando) of een F16 (7 april 2021 bij de Luchtmacht).

De eerste data voor de MVI Roadshow zijn vastgesteld. Van 10.00 tot 12.00 uur gaat PIANOo langs bij

  • Inkoop Uitvoeringscentrum (IUC) Infrastructuur en Waterstaat (18 maart 2021),
  • IUC Dienst Justitiële Inrichtingen (30 maart 2021),
  • UBR|HIS (13 april 2021),
  • IUC Belastingdienst (15 april 2021)
  • IUC Economische Zaken en Klimaat (20 april 2021) en
  • Dienst Publiek en Communicatie (22 april 2021).

Staat uw IUC of specifieke inkoopcentrum (SIC) van de Rijksoverheidorganisatie er niet tussen? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met bijeenkomsten@pianoo.nl.

Meer informatie

Webinars terugkijken: Inkopen met Impact
De MVI Roadshow komt naar je toe dit voorjaar! 

Dossier: Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *