Pianoo oproep voor onderwerpen MVI Congres – Aanbestedingsnieuws

Pianoo oproep voor onderwerpen MVI Congres

Op 12 december 2019 organiseren PIANOo en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) namens de Rijksoverheid het 4e MVI congres. Inkoopprofessionals, beleidsmakers en juridische experts zijn uitgenodigd om voor de discussietafels inspirerende voorbeelden, verhalen of ideeën aan te dragen.

Met MVI kunnen meters worden gemaakt in het versnellen van een aantal belangrijke maatschappelijke transities; onder

Renovatie van het Amsterdamse Oosterpark, een duurzame aanbesteding?
©ZaZ, 2016

meer naar een circulaire en klimaatneutrale economie. Met het MVI congres beoogt de Rijksoverheid bij te dragen aan het maatschappelijk verantwoord inkopen tot de standaard te maken.

Meld uw onderwerp voor de discussietafel aan!

PIANOo en IenW zoeken inkoopprofessionals, beleidsmakers en juridische experts die met onderwerpen voor de tafels willen bijdragen aan een inspirerend congres.

Er zijn in totaal 2 rondes met discussietafels (ochtend en middag). Per ronde zijn er 3 subrondes van 25 minuten. Gedurende deze 25 minuten doet u uw verhaal aan ongeveer 8 personen. Hier bent u in de gelegenheid uw voorbeelden, verhalen of ideeën te delen en/of juist feedback daarop te ontvangen.

Qua onderwerpen kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • nuttige tools of instrumenten,
  • interessante onderzoeken,
  • concrete aanbestedingen als best practice,
  • uitdagende vraagstukken die ter discussie staan.

De onderwerpen moeten over maatschappelijk verantwoord inkopen gaan en mogen niet commercieel zijn. Voorstellen voor onderwerpen kunnen worden ingediend voor 15 oktober 2019 via het aanmeldformulier.

Bron: PIANOo, 25 september 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *