PIANOo houdt Stoomcursus circulair inkopen – Aanbestedingsnieuws

PIANOo houdt Stoomcursus circulair inkopen

Bent u betrokken bij circulair inkopen, bijvoorbeeld als inkoper, projectleider of duurzaamheidsadviseur, en wilt u weten hoe u daarmee een begin kunt maken? Op 21 mei 2019 organiseren PIANOo en Rijkswaterstaat in Den Haag een stoomcursus circulair inkopen. Hier krijgt u handvatten om zelf aan de slag te gaan.

stoom, bron: Pxhere
https://pxhere.com/en/photo/340673

Opzet Stoomcursus

In een middag krijgt u een eerste introductie in de belangrijkste uitgangspunten van circulair inkopen. U krijgt een stappenplan aangereikt hoe u een project circulair kunt kopen. Aan het einde van de training weet u wat circulair inkopen is, op welke productgroepen u dat toe kunt passen, en heeft u een beeld hoe u een circulair inkoopproces kunt organiseren. Het meenemen van uw interne organisatie en marktpartijen komt daarbij ook aan bod, net als het opstellen van passende eisen en criteria. Ook krijgt u een overzicht van beschikbare hulpmiddelen en verdiepende trainingen en opleidingen die beschikbaar zijn.

Deelname

De stoomcursus wordt gratis aangeboden vanuit het INTERREG-programma Circular Public Procurement. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers. De training is uitsluitend toegankelijk voor mensen werkzaam in de publieke sector.

Datum:            Dinsdag 21 mei
Tijd:                13.00 – 17.00 uur
Locatie:           RVO Den Haag

Meer informatie en aanmelden
Stoomcursus circulair inkopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *