Palladio wint projectbeheersing objectbeheer Rijkswaterstaat. – Aanbestedingsnieuws

Palladio wint projectbeheersing objectbeheer Rijkswaterstaat.

Palladio helpt bij de projectbeheersing van de 650 objecten die in het bezit zijn van Rijkswaterstaat. Het gaat om verkeerscentrales, steunpunten, vuurtorens, districtkantoren en gebouwgebonden terreinen. Dat bericht Pallladio zelf. Palladio is blij met het resultaat. “Uitdagende opdracht waar we weer een goed team op gaan zetten onder leiding van Patricia Tjong”.

Palladio groep, gevestigd aan de Kneuterdijk in ‘s Gravenhage, noemt zich ‘de partner van de (semi-)overheid voor de integrale besturing en beheersing van organisaties, programma’s en projecten in de fysieke leefomgeving’. De leverancier zelf zegt: “Wij bedenken, regisseren en doen. Dit doen we altijd met de inhoud als vertrekpunt en met partnership als uitgangspunt.” Eerder zette het blijkens de website zich in voor de projectbeheersing rij de renovatie van de Velsertunnel, Ruimte voor de Rivier, het Hoogwaterbeschermingspragramma, het SAA Programma en voor de projecten A1/A6, A9 Gaasperdammerweg, A10 Oost A6.

©Rijkswaterstaat 2019, bron afbeelding: https://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/2018/09/mooie-momenten-bij-open-monumentendag-2018.aspx

Om dat laatste als voorbeeld te nemen: Palladio verzorgt voor de gehele doorlooptijd van dit wegenprogramma op productbasis de integrale projectbeheersing. Dit houdt in dat Palladio de producten levert die noodzakelijk zijn om het project te beheersen in kwaliteit, geld en tijd.

Voor de vuurtorens stelde eerder Ingenieursbureau Westenberg de bestekken op, waarmee Rijkswaterstaat de opdracht voor renovatie in de markt heeft gezet. Ook verzorgt het bureau de directievoering en het toezicht tijdens de werkzaamheden die tot oktober plaatsvinden.

Bron: Palladio, 10 mei 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *