Overzicht rijkscontracten gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

Overzicht rijkscontracten gepubliceerd

De rijksoverheid heeft een overzicht gepubliceerd van rijkscontracten. Dat maakte het 1 december 2021 bekend. Het gaat niet om alle contracten van de Rijksoverheid maar alleen die, die door Categoriemanagement Rijk zijn afgesloten. Het overzicht bevat de ingangsdatum, einddatum en verlengde einddatum van een hele serie aan contracten.

Met het overzicht weten de bedrijven, per Categorie, welke Rijkscontracten wanneer zijn afgesloten, eindigen of kunnen worden verlengd. Dat geeft bedrijven inzicht in de aard en duur van de lopende contracten en wanneer deze mogelijk worden vernieuwd. Het overzicht wordt elke 3 maanden ververst (maart, juni, september, december).

©ZaZ, 2018

Het gaat om categorieën als Bedrijfskleding, beveiliging, communicatie (waaronder vormgeving/fotografie etc, dienstauto’s, duurzame inzetbaarheid (weten alleen ambtenaren wat dat betekent), energie, gerechtsdeurwaarders, kantoorinrichting, laboratorium, leren en ontwikkelen, schoonmaak, logistiek, papier (dit staat dan weer los van communicatie…) software, tolk en vertaaldiensten.

Het document kan worden gedownload via de navolgende link:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2018/12/06/rijkscontracten

ofwel onze mirror: 20211201+-+Open+Data+Contracten (2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *