OnlyHuman voorkeursleverancier voor Rijksoverheid – Aanbestedingsnieuws

OnlyHuman voorkeursleverancier voor Rijksoverheid

OnlyHuman is ook de komende twee jaar de voorkeursleverancier van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid. Het Haagse bemiddelingsbureau – al ruim achttien jaar gespecialiseerd in deze nichemarkt – kwam bij de aanbesteding als beste uit de bus. OnlyHuman blinkt onder andere uit op onderdelen als innovatie (van aanpak en plannen), duurzame ontwikkeling van professionals en ‘inclusiviteit’ van mensen met meer afstand tot de arbeidsmarkt.

OnlyHuman is al jaren de logische partner van het Rijk en kent deze opdrachtgever dan ook tot in de haarvaten. Alle vier de partijen beginnen bij elke aanvraag met een schone lei en proberen zo snel mogelijk de beste kandidaat voor de vacature te leveren. “Elke keer moet je weer net zo hard je best doen om die opdracht te krijgen. Feit is wel dat wij ook de afgelopen vier jaar het beste hebben gepresteerd en veel van alle aangenomen kandidaten hebben geleverd. Kandidaten dus die het beste passen bij de vraag van de opdrachtgever. Kennelijk hebben we voldoende referenties en een bewezen manier van werken, waardoor kandidaten zich graag via ons laten voorstellen.”

OnlyHuman (Nassaustraat 23, Den Haag) is al achttien jaar de arbeidsbemiddelaar voor communicatie- en marketingprofessionals. In het matchen van deze vakmensen met uiteenlopende opdrachtgevers. Tijdelijk of vast. Leidinggevend of ondersteunend. Het is maar nét waar de professional of opdrachtgever naar op zoek is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *