Onderhoud openbare ruimte Tiel gegund aan Krinkels en Bron – Aanbestedingsnieuws

Onderhoud openbare ruimte Tiel gegund aan Krinkels en Bron

Na een aanbesteding waarin het de wens was van de Gemeente Tiel 2 ondernemers te vinden voor het onderhoud in de openbare ruimte is deze nu gegund. Tiel wordt hiertoe verdeeld in twee even grote delen Tiel Noord en Tiel Zuid.We schreven er al eerder over. Tientallen jaren voor de laatste aanbesteding lag het onderhoud bij Bron Groenvoorziening.

In 2017 werd bij een aanbesteding het werk gegund aan AVRI, tot ongenoegen van Bron Groenvoorziening.  Volgens Bron zou het werk grotendeels door Krinkels en  Scholman worden gedaan.

Groenvoorziening hotspots in Tiel

Krinkels zou vier ton hoger hebben aangeboden dan Bron maar, aldus Bron destijds in de Gelderlander heeft Krinkels een onverklaarbaar hoge fictieve korting gekregen. Maar inmiddels is het 2019 en het contract met een looptijd van 2 jaar destijds afgesloten in 2017 moest met een aanbesteding weer worden vernieuwd.

Deze nieuwe aanbesteding is nu gegund aan Krinkels en  Bron Groenvoorziening, die dus daarmee weer op het “toneel”terugkeert. En dat voor weer een nieuwe contractperiode van 2 jaar, met een mogelijkheid deze 2 x met een jaar te verlengen. AN kijkt nu al uit naar de volgende gunning in Tiel en wie dan wie het gras voor de voeten van wie gaat wegmaaien.

Zie eerder: Bron Groenvoorziening verbaasd na verliezen opdracht met “fictieve inschrijfsom”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *