Ocean wint opnieuw aanbesteding Amsterdam Zuid WTC – Aanbestedingsnieuws

Ocean wint opnieuw aanbesteding Amsterdam Zuid WTC

Na een aantal maanden van afwezigheid wordt er begin 2021 weer een groot digitaal scherm op Amsterdam Zuid WTC geplaatst. Tot februari jl. exploiteerde Ocean Outdoor dit  naar eigen zeggen populaire en geliefde scherm, waar menig adverteerder jarenlang heeft geschitterd.

In het hart van de Zuidas zal per begin januari een 37m2 groot formaat digitaal scherm worden geplaatst. Deze week hebben de Gemeente Amsterdam en Ocean Outdoor Nederland hiertoe een meerjarencontract getekend.

Deze markante locatie trekt een unieke doelgroep. ‘The business district’ in Amsterdam huisvest vele grote nationale- en internationale bedrijven met bijbehorende sport- en studiefaciliteiten, diverse retail en een aantrekkelijk horeca aanbod.

©Ocean Outdoor 2020

Station Amsterdam Zuid is het snelst groeiende station van Nederland en is qua reizigers het op één na grootste station van Amsterdam, met momenteel al 73.000 reizigers per dag. Het gebied is volop in ontwikkeling en heeft als ambitie om zich te ontwikkelen tot het tweede centrum van Amsterdam, een toplocatie waarin werken, wonen en voorzieningen worden gecombineerd met een sterk internationaal karakter.

Ocean investeert opnieuw in een ‘state of the art’ digitaal scherm van 37m2. Het scherm zal worden ingezet voor commerciële mediaexploitatie en dienst doen als communicatie platform voor Gemeente Amsterdam, Zuidasdok en haar partners:

Jaco Perlot, directeur Strategie en Omgeving van Zuidasdok – “De komende jaren werken we aan een nieuw station Amsterdam Zuid en de ontwikkeling van Zuidas als gemengd woon- en werkgebied. Met dit scherm hebben we tweederde van de zendtijd tot onze beschikking. We zijn blij dat we onze bezoekers kunnen blijven informeren over onze werkzaamheden.”

Bron: Ocean Outdoor, 26 november 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *