Nieuwbouw Kindcentrum de Optimist -Huizen – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw Kindcentrum de Optimist -Huizen

Namens twee schoolbesturen (christelijk en rooms katholiek) treedt de gemeente Huizen op als bouwheer voor uitbreiding van het Kindcentrum de Optimist (bouwjaar 2013). Het bestaande kindcentrum (basisschool de Tweemaster Koers, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en kindertherapeuten) wordt uitgebreid.

Het plan behelst naast de nieuwbouw van de Rehobothschool (verplaatsing van elders in de wijk) ook de uitbreiding (131 m² bruto vloeroppervlakte) en verduurzaming (aardgasvrij) van de Tweemaster Koers, en de sloop en nieuwbouw van de gymzaal Koers. In februari 2023 heeft de gemeenteraad krediet beschikbaar gesteld voor dit bouwproject.

In februari 2023 heeft de gemeenteraad krediet beschikbaar gesteld voor dit bouwproject. De gemeente wenst middels deze aanbesteding een bouwprojectmanager in te huren die hen begeleidt gedurende de definitiefase tot en met de oplevering van het Kindcentrum de Optimist.

(NDR De geraamde opdrachtwaarde is ook heel optimistisch.

Illustratie: pexels.com

) De opdracht wordt geraamd op € 150.000,- exclusief btw. Dit betreft de uitvoering van het bouwprojectmanagement voor Kindcentrum de Optimist voor beide fases. Er geldt een maximale inschrijfprijs van € 192.000,-. Inschrijvingen hoger dan dit bedrag komen niet voor gunning in aanmerking en worden ter zijde gelegd.

Bron: Tenderned, 22 mei 2023

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/298565/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *