Nieuwbouw Gymlokaal ENKA Ede – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw Gymlokaal ENKA Ede

Foto: Enka-ede.nl

De rijke historie van OP ENKA is in Het Carré het meest tastbaar. Monumentale gebouwen van de oude ENKA-fabriek geven de buurt een stoer karakter. Gebouwen als de oude Kantine, de Westhal, de oude schoorsteen.

Ook in de woningen zelf herken je het industriële verleden. Het ontwerp van de nieuwbouw huizen doet denken aan de oude fabriekspanden. Soms worden die panden zélf getransformeerd tot unieke huizen. De oude Bitterzoutloods biedt nu onderdak aan loftwoningen, en achter een oude fabrieksgevel komen bijzondere nieuwbouwwoningen.

De jongste bewoners van OP ENKA kunnen straks naar school in de oude Kantine. Hier gaat de Oranje Nassauschool haar deuren openen. De gymzaal van de school komt apart te staan. Hier zal Sportservice Ede de scepter gaan zwaaien. Overdag kunnen de kinderen gymen na schooltijd wordt het een plek waar de bewoners in beweging kunnen komen.

De bouw van de gymzaal is het onderwerp van deze aanbesteding van de gemeente Ede. Het werk bestaat uit de bouwkundige werken en technische installaties, ten behoeve van de nieuwbouw van Gymzaal Enka te Ede.
Adres: kavel hoek Twijnerij Sterkerij
Plaatselijk bekend: Het Carré, ENKA terrein

Belangrijke toevoeging: in verband met een beperkt budget bij de opdrachtgever, is gekozen voor een basisbestek en een plafondbedrag. De inschrijvingen dienen hierop betrekking te hebben. Desalniettemin is door opdrachtgever in het bestek een aantal wensen uitgewerkt. De inschrijvers dienen deze aanvullende wensen af te prijzen. Deze wensen worden in eerste instantie niet afgenomen – deze worden dan ook niet meegenomen in de beoordeling. Desalniettemin behoudt opdrachtgever zich het recht voor om deze aanvullende wensen alsnog af te nemen als daarvoor (voldoende) budget beschikbaar komt.

Bron: Tenderned 28 februari 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/188662

1 thought on “Nieuwbouw Gymlokaal ENKA Ede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *