Nederlands drone camerateam wint Oostenrijkse aanbesteding promofilm – Aanbestedingsnieuws

Nederlands drone camerateam wint Oostenrijkse aanbesteding promofilm

Laatst geupdate op november 8, 2016 door redactie

Bram Oostdijk uit het Friese Lemmer mag met zijn team, Drone Flight Europe, het promotiefilmpje verzorgen voor de Oostenrijkse stad Zell am See. Deze had een aanbesteding uitgeschreven voor het maken van een promotiefilm van de berg Kitzsteinhorn, in het populaire vakantiegebied Zell am See Kaprun. Voor het vliegen over wintersportgebieden is een vergunning nodig. Bram Oostdijk beschikte daar ook over en kon zo laten zien hoe het promotiefilmpje zou gaan worden. Dat was “een bijzonder spannend moment als relatief kleine Friese speler tussen al die grote jongens.”

Gisteren kreeg Oostdijk’s team te horen dat men de promo van “Rosswald” zeer waardeerde en dat ze als partner werden aangewezen voor deze commercial. Wat het precies gaat worden, daar kunnen ze nog niet veel over kwijt, maar ze beloven dat het spectaculair gaat worden. De commercial
zal voor ongeveer 25% uit luchtbeelden bestaan. Omdat op 3100 meter hoogte geschoten gaan worden, is de luchtdichtheid bijzonder laag. Accu’s moeten daardoor meer vermogen leveren om hetzelfde werk te verrichten. Daarnaast moeten de accu’s te allen tijden voorverwarmd zijn, vanwege de koude lucht boven het gebied.

 

https://youtu.be/z5RLb9yu5Z8

Zie ook:

Drone-Flight Europe wint eerste Europese aanbesteding commercial Zell-Kitzsteinhorn

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *