Munckhof wint Regiotaxi vervoer terug in N.O. Brabant – Aanbestedingsnieuws

Munckhof wint Regiotaxi vervoer terug in N.O. Brabant

Laatst geupdate op oktober 29, 2018 door redactie

 

Foto: Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding voor Regiotaxi Noordoost-Brabant gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof vanaf 1 januari 2019 het regiotaxivervoer organiseert in Oss, Bernheze, Uden, Boekel, Cuijk, Grave, Landert, Mill & Sint Hubert, Sint Anthonis, Boxmeer en Meijerijstad. De opdracht loopt in ieder geval tot en met 2021, daarna kan de opdracht nog enkele jaren verlengd worden.

In de aanbesteding is Munckhof als beste uit de bus gekomen. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof is erg blij met het winnen van de opdracht: “Tot en met 2016 waren wij al de vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant. Helaas hebben we de opdracht in 2016 verloren. Dat we het vervoer nu weer opnieuw gegund hebben gekregen op basis van kwaliteit is een mooie opsteker voor onze organisatie en een teken dat er niet altijd alleen maar naar prijs wordt gekeken. Dat is een compliment waard voor deze opdrachtgever.”

Voor de uitvoering van de opdracht werkt Munckhof samen met een aantal lokale vervoerders. Poortinga: “De ritaanvragen worden verwerkt in het callcenter van Munckhof, maar de uitvoering wordt gedaan door een aantal vervoersbedrijven uit de regio. Het betreft jaarlijks zo’n 260.000 taxiritten verspreid door het gebied.”

Bron: Munckhoff, 24 oktober 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *