Memo morgen: PIANOo webinar “Hoe voorkom je discussies” – Aanbestedingsnieuws

Memo morgen: PIANOo webinar “Hoe voorkom je discussies”

Ok, dit lijkt wel een beetje een clickbait maar de kop werd anders te lang. Het gaat niet om alle discussies, maar alleen over reële tarieven bij inkoop in het sociale domein. Hoe voorkom je discussies over reële tarieven bij inkoop in het sociaal domein?”

Hoe deel te nemen aan de webinar?

Klik op de link in uw persoonlijke bevestigingsmail, die is uniek dus heeft Aanbestedingsnieuws niet naar kunnen doorlinken. 

Is het vaststellen van reële tarieven voor thuis- en jeugdzorg voor uw gemeente een uitdaging? Vanuit de wet, recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden, legt dit webinar uit waar gemeenten bij het vaststellen van tarieven rekening mee moeten houden. Zo kunnen discussies in de toekomst beperkt of voorkomen worden.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het vaststellen van reële tarieven voor bijna alle vormen van jeugdhulp en ondersteuning thuis. In de praktijk blijkt dit een grote uitdaging: er wordt veel gediscussieerd en geprocedeerd door gemeenten en zorgaanbieders. Want wanneer is sprake van een reëel tarief? En met welke kostprijselementen moet bij het vaststellen van een tarief rekening worden houden? Nienke Keus en Sanne Groenwold (Croon advocaten) lichten toe waarmee gemeenten bij het vaststellen van tarieven rekening moeten houden.

Dinsdag 30 juni, 10.00 – 11.30 uur (inloggen vanaf 9.45 uur)

Toevoegen aan Calendar shizzle: Outlook® Calendar | Google Calendar™ | iCal®

Stuur vragen, commentaar en feedback (opgepast!) naar: bijeenkomsten@pianoo.nl

©Beeldbank Defensie 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *