Marktverkenning sociaal culturele centra De Cour en Plexat Drimmelen – Aanbestedingsnieuws

Marktverkenning sociaal culturele centra De Cour en Plexat Drimmelen

Foto: Drimmelen.nl

Halverwege 2019 moet de gemeente Drimmelen de exploitatie van Sociaal Cultureel Centrum De Cour in Terheijden en Ontmoetingscentrum Plexat in Wagenberg opnieuw aanbesteden.
Als voorbereiding hierop houdt Drimmelen een marktconsultatie: daarbij vragen ze de markt om vrijblijvend te reageren op enkele vragen over het mogelijke beheer van de sociaal culturele accommodaties. Dit doen ze op advies van het eigen inkoopbureau om straks een beter programma van eisen te kunnen schrijven voor de daadwerkelijke aanbesteding. Hiermee hoopt men zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op de wensen vanuit de markt.

De marktverkenning wordt gecombineerd  met de marktverkenning aanbesteding van het beheer van de beide zwembaden in de gemeente. De daadwerkelijke aanbestedingen worden straks wel volledig apart uitgevoerd.

Bij interesse in de exploitatie van één of beide Sociaal Culturele Centra en/of de zwembaden in Drimmelen  verwijst men u naar  Tendernet waar de vragen staan gepubliceerd. (https://www.tenderned.nl/tenderned-web/aankondiging/detail/samenvatting/…).

Begin 2019 zal Drimmelen met de aanbestedingsprocedure starten.

Bron: Drimmelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *