Markconsultatie inkoop herberekening bruggen – Rijkswaterstaat – Aanbestedingsnieuws

Markconsultatie inkoop herberekening bruggen – Rijkswaterstaat

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

A27 en Hagesteinsebrug.
Footo: Google Streetview

RWS wil u van harte uitnodigden om op donderdag 23 maart 2023 van 10.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 09:30) de informatiebijeenkomst over de Raamovereenkomst Herberekeningen Bruggen en Viaducten bij te wonen.
De bijeenkomst zal plaatsvinden bij de Utrechtse Stadsvrijheid (DUS), Sophialaan 1, 3542 AR te Utrecht.
Het doel van deze bijeenkomst is u te informeren over de aanstaande aanbesteding van de raamovereenkomst voor herberekeningen van stalen, betonnen en beweegbare bruggen en viaducten. We zullen onder andere een toelichting geven op de herberekeningsopgave, ambities, de uitgangpunten van de raamovereenkomst en de beoogde samenwerking.
RWS verzoekt u om uzelf en/of collega’s voor 17 maart (o.v.v. organisatie, naam en functie) aan te melden per mail aan herberekeningbruggen@rws.nl. Omdat RWS de bijeenkomst afsluit met een gezamenlijke lunch hierbij ook nog het verzoek om eventuele dieetwensen of allergieën hierbij kenbaar te maken.

Een meer gedetailleerd programma ontvangt u na aanmelding per mail. Als u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen heeft kunt u deze via voornoemd emailadres met RWS delen.

Bron: Tenderned dinsdag 7 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/290844

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 8 maart 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *