Manengenius wint aanbesteding van Leiden voor civieltechnische medewerkers – Aanbestedingsnieuws

Manengenius wint aanbesteding van Leiden voor civieltechnische medewerkers

De aanbesteding van de gemeente Leiden en gemeente Oegstgeest voor de inzet van externe projectcoördinatoren en civieltechnische medewerkers is voorlopig gegund aan ManEngenius. De opdrachtgevers waren op zoek naar partijen die de komende jaren kunnen voorzien in een flexibele schil als aanvulling op haar eigen dienst.

Manenginius bericht dat het samen met onderaannemer Nebest dit resultaat heeft weten te bereiken. “Wij zullen dan ook nauw met elkaar samenwerken binnen de uit te voeren opdracht. De opdracht behelst herinrichtingsprojecten in de openbare ruimte van de gemeentes Leiden en Oegstgeest en gaat van start in augustus 2017” Mangenius is  “erg blij met het resultaat en feliciteren ook de andere partijen met het bereiken van hun prestatie”.

De raamovereenkomsten moet opdrachtgever in staat stellen om medewerkers in te huren voor afgebakende periodes voor projecten en delen van projecten. Volgens de tender op TenderNed is de aanbestedende dienst voornemens om een 10 raamovereenkomsten, met 10 Inschrijvers te sluiten en kunnen nadere overeenkomsten worden gesloten op basis van inspanningsverplichting alsmede met een meer resultaatgericht karakter voor specifieke projecten en worden uitgezet middels minicompetities bij de 10 contractpartijen.

De opdrachtwaarde is geraamd zonder btw: € 6 miljoen.

Bron: Mangenius/Tenderned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *