Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding De6 gemeenten – Aanbestedingsnieuws

Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding De6 gemeenten

Blijkbaar is het aantal inschrijvingen in de kluis minimaal, of zeker in Moerdijk. Op de website van de gemeente Moerdijk staat namelijk een bericht dat volgens de gemeente belangrijke informatie bevat. De gemeente meldt:

Eind januari 2022 is kenbaar gemaakt dat de Aanbesteding Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding voor De6 gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) gepubliceerd is op TenderNed (Aankondigingenplatform (tenderned.nl)). De inschrijftermijn hiervoor is 28 april 2022 10:00 uur.

Deze aanbestedingsprocedure loopt volledig via Tenderned, dit betekent dat u als Aanbieder in het bezit dient te zijn van een Tenderned-account. Let wel: zonder dit account kunt u niet meedoen met deze aanbesteding en kunt u dus niet gecontracteerd worden. Het aanvragen van een Tenderned account kan enige tijd in beslag nemen, dus we raden u aan dit tijdig te doen.

Alle communicatie verloopt via TenderNed. Het is niet de bedoeling dat individuen van de gemeente en/of het Inkoopbureau worden benaderd hiervoor.

Voor nadere uitleg over hoe aanbesteden in z’n werk gaat en bijvoorbeeld over het invullen van belangrijke documenten (Uniform Europees Aanbestedingsformulier), kijk dan op het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein. Zij bieden vier gratis e-learning modules aan speciaal voor Aanbieders.

Bron: Gemeente Moerdijk dinsdag 5 april 2022

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *