Linkit Consortium wint aanbesteding flexibel personeel VWS en SZW – Aanbestedingsnieuws

Linkit Consortium wint aanbesteding flexibel personeel VWS en SZW

Het Linkit-consortium heeft een aanbesteding gewonnen voor een raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij het Ministerie van VWS en SZW. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vier jaar en start op 1 januari 2018. De totale geraamde opdrachtwaarde betreft €90 miljoen.

Bijzonder aan de opdracht is dat het voor de invulling van social return voorziet in de inzet van autistische werknemers, via een van de consortiumpartners. LINKIT is hoofdaannemer en specialist in systeem- en applicatieontwikkeling, integratie en beheer. Verder bestaat het consortium uit:

Motion10 als specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint),
PBLQ voor advies in verandervraagstukken in de informatiesamenleving,
Axis into ICT voor Oracle performance vraagstukken en
IN2IT als coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt.
DiVetro is specialist in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement.
Bartosz is specialist op het gebied van testen en kwaliteit in agile context.

Eric Holierhoek van LINKIT: “Hartstikke mooi dat we na CAK en Wigo4it met VWS en SZW onze positie binnen de sociale sector, met grote maatschappelijke relevantie, verder kunnen uitbreiden. Onze domeinkennis zal goed van pas komen bij het waarmaken van het verwachtingspatroon van de klant. Gelukkig leert de ervaring dat wij hier zeer goed in slagen.”

Patrick Rikken van DiVetro: “VWS en SZW hebben in hun behoeftestelling de nadruk gelegd op de inzet van agile teams. Omdat we de inzet van ingewerkte teams van specialisten al enige tijd bij andere klanten in de praktijk brengen, zijn we erg blij om ook aan VWS en SZW in dit model te mogen leveren. Het consortium bewijst opnieuw dat we over ondernemingsgrenzen heen denken en acteren om de klant echt te helpen!”

Bron: Linkit, 19 december 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *